Våra Excel Utbildning inom riktar sig till alla oberoende av hur mycket förkunskaper kursdeltagaren har. Välj att gå allt från en grundutbildning i Excel till avancerat programmering med VBA.

Den 30 september 1985 lanserades den första versionen av Excel. Trettio år senare fortsätter det populära programmet att bryta ny mark och förenkla vardagen för miljontals användare världen över. Med lanseringen av Office 2016 lanserades den senaste versionen av världens mest använda kalkylprogram.

Excel är världens mest spridda kalkylprogram och används för att analysera, hantera och dela information. Det är vanligt att vilja skapa olika typer av rapporter i Excel, t.ex. budget och prognos, nyckeltalsrapporter, ganttscheman och kassaflödesanalyser.

Har du också stött på rapporter som är tråkiga och svåra att förstå? Utan rätt underlag är det lätt att beslut fattas på felaktiga grunder eller skjuts på framtiden. Vad sägs om ett verktyg som på ett enkelt sätt kan sammanställa och visualisera data från många olika källor, som enkelt kan delas med kollegor och som dessutom kan köras “i fickan” på plattor eller telefoner?

Office 2022 gör det enklare att dela dokument och arbeta med andra på samma gång. Se andras ändringar med samtidig redigering i Word, PowerPoint och OneNote. Med förbättrad versionshistorik kan du gå tillbaka till ögonblicksbilder av ett dokument under redigeringen.

Office är tillgängligt i hela världen och arbetar kontinuerligt för att ge ut nya uppdateringar och funktioner för Office 365-prenumeranter varje månad. Genom att registrera dig som en Office Insider får du tidig tillgång till det senaste i Office. Din feedback går direkt till Microsofts produktteam och hjälper oss att göra Office ännu bättre för alla användare.

//excel-utbildning.nu